Anatomia e njeriut

Eshtrat e trupit

Eshtrat e trupit ndahen ne eshtrat e ekstremiteteve dhe eshtrat e trupit.Eshtrat e ekstremiteteve e perbejne eshtrat e gjymtyreve te siperme dhe te poshtme. Eshtrat e trupit i perbejne eshtrat eboshtit kurrrizoredhe eshtrat e brinjeve.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s