Barnat

Barnat

Barnat jane forma farmaceutike te cilat sherbejne per parandalimin, permiresimin dhe sherimin e semundjeve. Barnat mund te jene ne forma te ndryshme si; tableta , kapsula,ato qe merren permes sistemit transdermik, Permes formave te tjera farmaceutike si  permes ineksioneve infuzeve etj.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s