Kategorit e mia · Klasifikimi i barnav

Bimet mjekesore

Ka shume bime qe perdoren ne farmacine popullore dhe se kane veprim te shumeanshem. Disa nga keto bime jane: kamomila, trendafili i eger, kulumbria, lulekuqja etj. Perparesi e ketyre bimeve eshte se nuk kane efekte anesore.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s